Grafik billede af laptop som stikker ud fra bogstavet K

Webdesign

Din hjemmeside er det sted hvor dine kunder lander når de skal lære dig og din virksomhed at kende. Derfor er det vigtigt at din hjemmeside lavet troværdig og overskuelig samt bygget op på en professionel måde så man ikke efterlader nogen tvivl om hvem det er der er bag virksomheden. Selv om du måske allerede er online på andre sociale platforme, så er det vigtigt at din online tilstedeværelse også er udenfor de andre sociale platforme. For med egen hjemmeside vil virksomheden kunne søges frem under en google søgning hvis de andre platforme er nede og man bliver så stadigvæk fundet. Derfor kan man ikke rigtig komme uden om at man har brug for en hjemmeside – også selv man ikke har en webshop.

Mobilvenlige hjemmesider og webshops

Webdesign by Kathlyn designer altid sine webdesigns så den passer til alle enheder. Det er så vigtigt at designet på din hjemmeside/din webshop er tilpasset til brug med mobil, da Google søgemaskiner vægter mobilvenlige sider højst og ikke mindst det skal være nemt at bruge din side/webshop på mobilen ellers er kunderne smuttet igen. Dette skal jeg som designeren tage højde for

Brugervenligt webdesign

Alle mine webdesign laves så du selv kan sætte indhold ind på den uden at du ikke skal tænke på at lære kodning, men trygt og sikkert ved hvordan du skal gøre det. Du vil blive sat grundigt ind i brugen af din hjemmeside før jeg slipper dig helt, efter overdragelsen af hjemmesiden. Skulle du ønske modtage ekstra hjælp, er det muligt at tilkøbe time-klippekort hos mig.

" Kathlyn er skarp på hvilke ønsker man har, og hun er god til at finde det rigtige design, som afspejler mig. Kathlyn sætter tingene i perspektiv, og stiller nogle super gode spørgsmål, som jeg ikke selv har tænkt på, og som fik mig til at reflekterer, og tænke ud af boksen. Jeg anbefaler Kathlyn hvis du har brug for en webdesigner."
Billede af tidligere kunde Mette Clement, som fik lavet en hjemmeside af Webdesign by Kathlyn
Mette Clement
Spirituel facilitator i personlig udvikling

Fuld rådighed over din hjemmeside.

Når du får en hjemmeside fra mig, får du den overdraget med fuld rådighed over den.  Domænenavnet samt webhotellet bliver oprettet i dit navn/dit virksomhedsnavn. Dette sikrer at du til enhver tid kan skifte til en anden webmaster hvis du skulle ønske dette.

Skulle du dog ønske at ikke selv vedligeholde hjemmesiden, så hjælper jeg dig naturligvis løbende med dette mod en fast timepris, se gerne for klippekort-priser.

Priser

Priserne der er opgivet på siden er startprisen for de enkelt typer hjemmesider. Derfor vil du efter en uforpligtende samtale med mig modtage et uforpligtende tilbud med en fastsat pris for projektet. Prisen er afhængig af hvilke funktioner m.m. som skal inkluderes i løsningen.

Så har du brug for en lokal webdesigner i Holbæk – så kontakt mig.

På siden eksempler kan du se designs jeg har lavet gennem tiden.

Jeg brænder for at du skal kunne vise en hjemmeside du føler dig hjemme i og som du føler afspejler dig og din virksomhed. 

Er du i tvivl om du skal have en ny hjemmeside, så kontakt mig og få en uforpligtende snak.