Grafisk Design

Din virksomhed fortjener et design som dine kunder husker. Og det grafiske design har en stor betydning, da brugerne af din side er meget visuelle. Undersøgelser viser at 40% af brugere på hjemmesider er mere positiv på visuelt materiale end de er på tekst.
Det visuelle er med til at skabe en stærk fortælling på websitet, men samtidig er det vigtigt at der er skabt genkendelighed  lige fra hjemmeside til e-mail signatur til visitkort og annoncer og andre elementer der skal synliggøre din hjemmeside.


Når jeg laver grafisk design, så arbejder jeg altid ud fra din virksomheds værdier og med din kundetype i mente. Dette er med til at styrke genkendeligheden hos dine kunder.

Genkendelighed

Udover at designet skal være flot, så skal det også være genkendeligt. Det vil sige at dit grafiske design skal være personligt, sådan at med blot et blik på det genkender man personen/virksomheden som afsender. Så det handler ikke blot om at få lavet nogle flotte materialer til markedsføring men om at få kommunikeret budskabet ud gennem et godt førstehåndsindtryk. Et godt og genkendeligt design er også med til at skabe forudsigelighed og tryghed hos din bruger fordi de ved hvem det er landet hos, fordi de har set det andre steder end på hjemmesiden, men også set det på Facebook, Instagram eller en folder.

Grafisk design er lige så vigtig som en hjemmeside

Grafisk design er med til at binde sløjfen rundt om hele din visuelle identitet online så vel som offline.

Det betyder at uanset hvor du møder dine kunder, så bliver du hurtigt genkendt.